Eten, shoppen & studeren

De faciliteiten in het museum

MuseumBrasserie

De MuseumBrasserie is de ontmoetingsplaats van het museumcomplex. Zowel museumbezoekers als niet-museumbezoekers kunnen hier terecht voor een kop koffie, een lekker broodje of een glas wijn.
Het restaurant, gehuisvest in een klassieke omgeving met een hoogwaardige moderne vormgeving, is vanwege ligging, ambiance en levendigheid zeer aantrekkelijk voor bezoekers van het complex én de Bossche binnenstad. Zij kunnen hier in een culturele en inspirerende omgeving op adem komen of afspreken met familie, vrienden of zakelijke partners.

Openingstijden

di t/m zo van 11 -17 uur

 

Reserveren in de MuseumBrasserie
Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen per email: museumbrasserie@maisonvandenboer.com of per telefoon 073-687 78 91.
Bijeenkomsten voor groepen
In het restaurant bestaat de mogelijkheid om besloten ontvangsten en diners plaats te laten vinden. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen, eventueel in combinatie met de aangrenzende museum- en vergaderzalen en auditoria. Graag maken wij voor een bijeenkomst een voorstel op maat. Voor meer informatie kun je contact opnemen per email: museumbrasserie@maisonvandenboer.com of per telefoon 073-687 78 91.

MuseumShop

MK 001095De MuseumShop is gesitueerd naast de ingang van het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch. Daar vind je catalogi, ansichtkaarten, kunstvoorwerpen en modern design.
Open: di t/m zo 11-17 uur

 

Nieuw: de BoschShop

 DSC4013Op het voorplein van Het Noordbrabants Museum opent op 24 mei de speciale BoschShop! Je raadt het al, in deze shop kun je terecht voor Jheronimus Bosch-artikelen.
Open: di t/m zo 10-17 uur

Ook zonder entreebewijs zijn de beide shops te bezoeken

Bibliotheek

007 NBM Vriendenbijeenkomst 120913 0023In het Museumkwartier bevind zich een uitgebreide bibliotheek met boeken en tijdschriften over de geschiedenis, kunst en cultuur van Noord-Brabant, het hertogdom Brabant en de Zuidelijke Nederlanden, maar ook over design, keramiek en sieraden.
De bibliotheek is ook zonder museumkaartje te bezoeken. Via email kun je een afspraak maken om de bibliotheek te bezoeken. Mail voor een afspraak naar: a.baan@hnbm.nl