Foto bymarjo

Het museum: decor voor jouw event

Sfeervolle zalen en de beste voorzieningen

Het Noordbrabants Museum is samen met Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch een van de grootste culturele attracties van Nederland. Met een veelheid aan cultuurhistorie, kunst en design onder één dak. Schitterende zalen, indrukwekkende historie, modern design en heerlijke tuinen. En dat in hartje Den Bosch.

Locatie voor jouw feest of bijeenkomst

Samen met culinair partner Maison van den Boer bieden we een grote variatie aan ruimtes en mogelijkheden voor arrangementen. Het Museumkwartier heeft alles om je feest of bijeenkomst tot een groot succes te maken. Wat dacht je van een ontvangst in de monumentale Statenzaal? Of een feestelijke borrel in onze idyllische Patiotuin?

Bekijk zalen & tuinen
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto bymarjo
  • Foto Willeke Machiels
  • Foto bymarjo

Bijzondere museale activiteiten

Rondleiding Van Gogh Uitsnede 2_bymarjoDoor de faciliteiten die ons museum biedt krijgt je bijeenkomst, zakelijk of privé, extra cachet. Een exclusieve rondleiding voor je gasten bijvoorbeeld, langs een bijzondere tentoonstelling of hoogtepunten uit de collectie. We openen graag speciaal voor je gasten de deuren van een expositie. Of we laten een conservator van onze musea vertellen over een expositie of kunstenaar. We denken graag met je mee. En natuurlijk praat je nog even na in een van de zalen onder het genot van een toepasselijk hapje of drankje.

Culinair & gastvrij

Lekker Ontbijtje Broodjes BymarjoOp alle locaties in het Museumkwartier verzorgt partner Maison van den Boer op maat amuses, borrels, lunches, walking dinners of uitgebreide diners. Vanzelfsprekend geheel naar jouw wens. Maison van den Boer (drijvende kracht achter de MuseumBrasserie) staat voor beleving en gastronomie. Ten dienste van inspirerend zakendoen of een memorabel feest. De gastvrije crew ontvangt je met alle egards.

De ontvangst was verrassend voor onze gasten en tot in de puntjes verzorgt.

Vragen & reserveren

Vraag vrijblijvend onze brochure aan of informeer naar de mogelijkheden. Onze medewerkers staan klaar voor een gesprek over je wensen.

T +31 (0)73-6877 820
E reservering@hnbm.nl

Mail ons

Bekijk ook:

Trouwen in het museum

De mooiste dag van je leven vraagt om een wonderschone locatie